31/5 - 09

Sjukt tråkig dag.

Hela dagen har jag bara träffat släkten och det suger!
Mamma kom in vid 12 tiden och skrek på mig att jag skulle gå upp.
Bra start på dagen? (Y)
sen så hann jag inte äta frukost eller något. men så pkte vi upp till min farfar och grillade, 
så typ spelade vi massa fotboll och så.
sen när vi kom hem va jag bara tvungen att sätta mig en stund på altanen för det va ju så sjukt varmt.
satte på en film och sen efter en timme typ kom mormor. ännu tråkigare..
Sen så har jag bara suttit här och inte haft kul det minsta (N)  Mamma kom in precis och fick dampet när jag satt och smsa så nu tog hon min mobil :@ aja ska sova nu innan hon tar datan med..


Puss, // Emmiiss

Liseberg!

Uppe: Liza & Emilia  Nere: Jag , Jozze och halva emma

Liseberg

Igår va jag på liseberg med tjejerna. Riktigt mysigt va det. åkte bussen  in direkt efter skolan med Emilia, Liza, Jozze, Anna och stella :D sen skulle vi hoppa på tåget in till göteborg men självklart så missar vi det precis . Lite störande att dom inte kunde vänta en minut så man han gå av bussen iaf. men aja inte så mycket att göra åt det. vi gick ist in på pressbyrån köpte något gott att dricka. sen kom tåget och vi åkte in till Götborg. Första åket inne på liseberg blev lisebergsbanan. För Pappa har lyckats lura i mej lite grejer så nu måste alltid första/sista åket vara lisebergsbanan ;)
Men det va sjukt skönt att vara där just då för det va verkligen inget folk där så det va nästan ingen kö på någonting. Skönt att bara kunna gå raka vägen fram och slippa köa . sen så åkte vi massa mer men när vi skulle åka colorado såg vi typ en kille som va skit lik andré så Liza började typ skrika på honom :P
Vi skulle tävla vem som blev hesast dagen efter och den som vann skulle få tio kronor av varje person. Varje gång vi skulle åka något satt vi och skrek andré, fråga inte varför? Ah men så åkte vi massa och spelade lite. Vi gick och käkade på Burger king och kollade på någon bio typ? sen skulle vi ta hissen ner och gå på toa. och när vi står i hissen så stannar den såklart och hissen slocknar. alla fick typ panik. men teknisk som man är så fixade man det (a)  haha sen så gick vi ner och tog kort i ett litet hus och fick en sån tröjja med kortet på . riktigt fint vare (Y) ;)
Sen åkte vi hem efter en lyckad dag på liseberg. Vi sov över hos stella sen på kvällen. satt och pratade i 3 tim sen skulle vi sova. alla sov på golvet brevid varandra . Myysigt :D sen idag så har jag spelat match. vi vann med 5-3  mot något lag som jag inte kommer ihåg vad dom heter . Men iaf sen efter det så hade vi släktkalas för min syster som snart fyller 17. Det suger verkligen med släktkalas. aja . Nu ska jag snart sova för jag har absolut ingenting att göra. 


Godnatt babez !

// Emmiiiss 


Onsssdaaag.


Ganska lugn dag ida.

Först vare skit skolan. seriöst det är sjukt segt nu. Vill bara ha sommar. Bara vara ledig , häärligt :D 
Vi hade först idrott, sen so, engelska,lunch, ea och sen slutade vi :)
Sitter hemma nu, och duktig som man är sa har man städat upp på sitt rum (a)
Ska snart ner till träningen. kan säga att det är ett måste nu!
Btw på fredag blir det bäst!! ;)

9 Skoldagar kvar .
35 dagar kvar till Turkiet .


// Emmiiss

25/5 - 09

Jaa va ska man säga... sämsta dagen på länge. Har inte mått såhär dåligt på ett bra tag. Men jag har bara mig själv att skylla? svårt att hålla inne tårarna. Aja. kort dag i skolan idag. Började vid tjugo över nio. Sen hade vi typ ingen lektion vi fick rast. MEn nina ville prata med mig om hur jag kände mig osv. sen hade vi svenska. Det går framåt (Y) haha. vi har inte gjort något på två lektioner. våran grupp är efterbliven ;)  men sen så hade vi lunch och maten va vidrig. Hade sedan So. det va några gymnasie vägledare typ som va där och snacka en stund med oss och sen så fick vi sluta. Vi fick sluta en stund tidigare , slutade klockan 1.  så gick jag hem och nu sitter jag här. har inte så mycket att göra för har utegångsförbud och skit. men aja smsa mycket. ska träna sen ikväll också. Hoppas man är på bättre humör imån.

Puss  // Emmiis


Första inlägget (H)

tjoosan.

Eftersom att alla nu börjar skaffa sig en blogg kände jag mig bara tvungen till att göra det med (a)
Jag är kanske inte bäst på det här och jag kanske inte kommer blogga så jättejätte mycket men jag ska göra mitt bästa ;)

Ha det bäst ! :D

/Emmiiiss


RSS 2.0