Fullt ös medvetslös

Skämt åsido
Är jätte stressad för tillfället, Sitter på bussen nu. Måste hem och göra mig iordning för att sedan vara hos Emilia och Sofia klockan fem. Där ska ett gäng käka pizza och förkröka innan vi ska till ip för att fortsätta kröka med resten av tjejgänget! Herrlaget kommer en stund efter det! Jag hoppas på en grym kväll! Får se hur detta slutar haha


Torsdag!

det har varit en bra dag idag, faktiskt!
jag har fått mycket gjort och dessutom går det framåt med företaget!
ikväll efter skolan blir det mycket plugg, så jag får se hur mycket uppdatering det blir.
imorgon är det äntligen fredag vilket innebär lagfest!!!
kommer bli så jävla kul kan jag säga redan nu.
såg precis i lagfest gruppen att jag är en utav lagledarna inför imorgon.
team emma... detta kommer inte sluta bra hahah!
 
 
 

You might feel worthless to one person, but you're priceless to another

På väg in till Göteborg !
Ska bli så skönt!


Nothing to lose

Hade en otroligt rolig kväll igår, skrattar fortfarande när jag tänker på den. Kom inte hem alltför sent, fick följe av två muskelberg som såg till att jag kom hem ordentligt. Däckade strax efter att jag la mig i sängen och sov till halv tolv idag. Känner mig inte jätte bra idag, får se vad som händer!

 


old pick

and I'm the idiot that falls for it every time


One tree Hill

Kom hem, satte på tvn precis lagom till de fem sista minuterna på one tree Hill. Jag grät, Fyfan. Bestämde mig för att kolla på femte säsongen nu. One tree Hill har hjälpt mig mycket under mina tonår. Efter första avsnittet kommer jag ihåg varför. Jag ryser.


taggad för träning

så glad, av okända skäl!
slutade tidigare idag, så jag gick på kungsmässan lite, köpte jeans och lite smink.
har kommit igång med naturkunskapen nu, även pluggat engelska.
snart ska jag in till kungsbacka med fia för att bland annat fixa något skydd för min telefon i form av plånbok eller skal. efter det ska vi åka och gymma, och det ska bli ett riktigt svettigt pass kan jag lova.
 

People always leave

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. The choices we make in those moments can define the rest of our days

lucas scottYou think I'm the one who waits forever, I don't

Sitter i Vallda hallen. Spelar 95 dm med 97orna. Vill bara hem, mår inte alls bra efter ännu en natt med migrän. Jag orkar inte med det


Grattis pappa!

Idag fyller min fina pappa år, love you.

Bloggade aldrig igår för jag låg hemma med migrän, hemskt. Idag har jag spelat match och snart kommer det gäster hit för att fira pappa !

Bjussar på en hemsk bild


How could you be so heartless


Helt slut efter en bra kväll

Ikväll har jag varit på öppet hus på lindälv och bland annat gått runt och pratat med massa 97or som troligen ska börja ekonomi. I slutet blev jag Frida och Alice så trötta att vi mest satt och pratade med dom i baren (som va slit trevliga haha) och sen gick runt och åt massa. Har träffat sjukt mycket folk och även sålt för företaget, som förövrigt går riktigt bra nu. Ikväll har vi knutit kontakt med en kille som ska hjälpa oss, underbart!! Nu ska jag hem och sova!


Naturkunskap..

Va i skolan extra tidigt idag för att ta kort med tjejerna som vi ska ha med i vår affärsplan! sen en lång skoldag på det. Jag känner verkligen inte för att sitta med naturkunskapen nu men jag är illa tvungen då det är prov imorgon.. Inte alls pepp på det. Det härliga är dock att jag bara har prov kvart i 11 imorgon, sen slutar jag!!


Jag tänker inte säga mer


12 november

Vill bara att denna dagen ska ta slut. Vill hellre ha tisdag.


I'm done

Ligger i sängen. Är ganska trött efter denna dagen. Farfar kom hit på middag innan och efter det har jag pluggat massa natur, vilket har gått väldigt bra. La mig i sängen för att äntligen kunna slappna av och ringa Eric, men han ville inte prata. Så nu ligger jag här, kollar tv, somnar när som helst. Godnatt alla


Farsdag

Igår va jag med Eric. Vi pluggade, shoppade på kungsmässan, kollade hipp hipp och myste. Idag har vi bara degat i soffan och nu är jag på väg hem. Ska snabbt hoppa in i duschen för att sen följa med mamma och pappa för att kolla på handboll!

Fick med mig ett par skor hem igår


Bowling

Hade en väldigt rolig och trevlig dag/kväll igår! Först gick jag och Emilia runt på kungsmässan ett tag innan vi gymmade. Sen drog vi och käkade Thai innan vi åkte och bowla med Adam och simon! Jag kom inte sist i alla fall hehe


Körskolan

Efter skolan va jag på kungsmässan med Rebecka och Ellen lite innan jag gick till fyren och plugga! Nu sitter jag på körskolan och ska snart ha teorilektion om fordonet... Orkar inte.


Alexander är ond

Har haft en riktigt härlig skoldag med många skratt, ibland bara älskar jag min klass! För några timmar sedan hittade jag min gamla dator i en vrå, så jag drog fram den och spelade sim i en timme eller två, tre kanske.. Hittade även massa gamla bilder och Gud va smal jag va innan.. Har sån fruktansvärd ångest nu. Har bestämt mig för att jag ska sköta mina matvanor bättre, från och med nu.


Sjuk

Åker hem tidigare från skolan för att jag mår kasst. Är så fruktansvärt förkyld, halsen bränner och huvudvärken blir bara värre. Något positivt är att det gick bra på matteprovet och att jag därför fick bra kritik från min lärare! Nu ska jag bara hem och vila


Njuter

Nu har jag städat, duschat, haft i en ansiktsmask , och snart kommer mamma hem med pizza!! Sen ska jag gotta mer mig i min Goa säng och äta chips till Solsidan och eventuellt måla mina naglar. Njuter som bara den. Perfekt avslut på detta lov!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1175705/images/2012/pic_5096aa7be087c36962d733db.jpg" class="image">


Fullt upp

Har inte hunnit blogga för jag har verkligen tagit vara på de sista dagarna av lovet! I förrgår va jag på gekås, igår dömde jag innebandy, sen sov Eric här. Vi lagade mat och kröp sedan ner under täcket i soffan o kollade på Johan Falk. Idag har jag spelat match, som vi förlorade men jag är jätte nöjd ändå! Sen satt vi även ett gäng i sekretariatet när killarna spelade!


Rädd

Är det bara jag som är rädd?
På väg hem från träningen möter jag tre poliser med stora gevär och hundar. Två beväpnade män springer runt i Åsa och jag uppmanas att stanna inomhus och låsa alla dörrar.


Det gör ont

Är på väg heminut eftartat ha stått på kungsbacka marknahelans morgonen.
mina fötter håller på att få tillbaka sin känsel och mitt ansikte värker efter all kyla.
Nu ska jag hem och äta, sen vid 4 ska jag tillbaka till kungsbacka igen.. Full rulle

RSS 2.0